Глава Куби Рауль Кастро вперше прибув до Нью-Йорка для участі в Генеральній асамблеї ООН.

Про це пише Корреспондент.

"Попередній офіційний візит глави острова відбувся в 2000 році, коли Сполучені Штати і Генасамблею відвідав його брат Фідель Кастро", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Папа Римський Франциск вперше приїхав на Кубу

У період особливої напруженості відносин, країну на асамблеї представляв глава Міністерства закордонних справ Куби.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Натомість, Рауль відвідує Америку вдруге у житті. Оскільки, ще у 1959 році брати Кастро відвідали Техас.

Нагадаємо, раніше США пом'якшили для громадян Америки обмеження, що стосувалися поїздок на Кубу і співпраці з кубинськими підприємцями.

Кілька днів тому, Папа Римський здійснив свій перший візит до Куби, де зустрівся із Фіделем Кастро. Головний католик світу Франциск провів месу у Гавані, а також обговорив з урядовцями проблеми релігії та політики.

На зустрічі із Фіделем, яка тривала близько 40 хвилин, Папа Римський висловив своє задоволення з приводу того, що Куба налагоджує відносини зі Сполученими Штатами та закликав громадян країни служити одне одному, а не ідеології.