Поліцейські в Лос-Анджелесі затримали саудівського принца Маджида Абдулазіза Аль Сауда (Majed Abdulaziz Al-Saud) за підозру в згвалтуванні.

Про це повідомляє агентство Reuters.

За версією слідства, 28-річний принц намагався примусити жінку до дій інтимного характеру. За даними агентства, він був заарештований у середу, 23 вересня, але вже наступного дня його відпустили під заставу в $ 300 тисяч. Розгляд справи призначено на 19 жовтня.

Згідно із заявою місцевої поліції, у принца немає дипломатичного імунітету в цій справі. При цьому в поліції зазначили, що члени королівських сімей в деяких випадках мають імунітет, але це залежить від їх статусу і тяжкості звинувачень.

Читайте також: Через загибель паломників Саудівська Аравія перегляне порядок хаджу

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як уточнює The Los Angeles Times, про можливий злочин повідомив сусід Теннісон Коллінз, який побачив закривавлену жінку, яка намагалася перелізти через паркан. Пізніше поліцейські змогли пробратися на приватну територію слідом за автомобілем Коллінза, коли той проїжджав через ворота.

За словами місцевих жителів, іноземці часто орендують будинки в їхньому районі, проте зазвичай хуліганство гостей обмежується дуже галасливими вечірками.