У понеділок 28 вересня біля штаб квартири ООН у Нью-Йорку мають зібратися маніфестанти через візит президента РФ. Путін виступатиме на Генеральній асамблеї ООН.

Демонстранти вимагатимуть від російського президента припинення війни в Україні, відновлення кордонів, звільнення політичних в'язнів та створення міжнародного трибуналу по збитому минулого літа Боїнгу. Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Агресія, яку демонструє Росія під час недавніх вторгнень в Україну і Грузію в спробі силою перекроїти карту Європи - це відкритий виклик основі міжнародного права і демократичних цінностей. Весь нинішній розвиток націй, які в минулому стали жертвами російської і радянської експансій, тепер знаходиться в небезпеці", - йдеться у повідомлення на офіційній сторінці Facebook акції.

Читайте також: У Польщі обурилися через висловлювання посла Росії

Відомо, що основними учасниками акції будуть члени української діаспори у США. Вони також закликають інших американців приєднатися до протестів. Маніфестанти планують відстоювати свої вимоги протягом двох днів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Президент США Барак Обама погодився на зустріч із Путіним вперше за два роки. Темою номер один зустрічі є війна у Сирії.