Унаслідок бомбардування російською авіацією Сирії загинуло щонайменше 30 людей, у тому числі 12 дітей.

Про це повідомляє Times of Israel з посиланням на Сирійську обсерваторію з прав людини.

ЗМІ пишуть, що від бомбардування Сирії російською авіацією постраждали такі райони, як: провінція Хомс - Тальбіс, Растан; провінція Хама - Латамне, Кафр Зіта; провінція Латакія - Гмам, Дейр Хана.

Путін заявив, що ці дії були попереджувальними. Москва буде полювати на бойовиків "Ісламської держави", перш ніж вони націляться на Росію.

"Єдиний правильний спосіб боротьби з міжнародним тероризмом ... це діяти превентивно, щоб боротися і знищити бойовиків та терористів на території, яку вони вже захопили, не чекати, коли вони прийдуть до нас", - сказав Путін в телевізійних коментарях.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Росія завдала перший авіаудар в Сирії (фото, відео)

У міністерстві оборони Росії заявили, що Москва приступила до цільових повітряних нальотів проти терористів в Сирії.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 вересня, поблизу міста Хомс Росія здійснила свій перший авіаудар по позиціях повстанців. Правозахисники вже повідомляли про те, що є загиблі серед мирних мешканців.