Російська авіація з авіабази Хмеймім протягом доби завдала десять ударів по об'єктах бойовиків угруповання "Ісламська держава" в Сирії, передає міноборони Росії.

"У генштабі відзначають, що в результаті ударів по об'єктах "ІД" вдалося порушити систему управління і матеріально-технічного забезпечення цієї терористичної організації, а також завдати значної шкоди інфраструктурі, що використовувалася для підготовки терактів на території Сирії та Іраку", - зазначили у прес-службі російського відомства.

Читайте також: Путін відправить 150 тисяч солдат до Сирії

Як повідомлялося, 3 жовтня міністр оборони Великобританії Майкл Феллон повідомив, посилаючись на попередні дані британської розвідки, що лише один з 20 авіаударів, здійснюваних російськими ВПС в Сирії, наносяться по цілях, пов'язаних з "Ісламським державою".

Як відомо, Росія наполягає, що завдає ударів по позиціях "Ісламської держави". Однак є багато свідчень про те, що насправді російська авіація бомбить опозицію, яку підтримує і озброюють США, а також мирних мешканців.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще