Відразу після закриття виборчих дільниць у центрі Мінська почалася акція протесту. У ній беруть участь сотні людей, повідомляє Радіо Свобода. Акція почалася на Жовтневій площі і продовжилася у вигляді ходи по проспекту Незалежності. Міліція не перешкоджає демонстрантам.

Активісти принесли біло-червоно-білі прапори і прапори "Європейської Білорусі" і розгорнули плакати: "Бойкот диктатурі" і "Лукашенко, йди". Активісти кричати "Живе Білорусь", "Слава Україні".

В одного з учасників - прапор України. "Українці змінили свого президента - те ж саме потрібно робити і білорусам", - сказав він.

Читайте також: "Півторашка" пива і каша - як у Білорусі скуповують голоси на виборах (фото)

З часом людей стає більше. Учасники акції запрошують приєднатися до ходи перехожих. Багато хто так і роблять, тому кількість демонстрантів постійно зростає. Серед учасників - молодіжний лідер Дмитро Дашкевич. "Люди, які хочуть жити в кращій країні, виходять на площу і вимагають змін. Потрібно розуміти, що сотні тисяч сидять біля екранів телевізорів і підтримують їх", - сказав Дмитро Дашкевич.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще