За "правильне" голосування виборцям у Мінську дають пиво, кисіль, газовані напої і розчинну кашу, пише видання "Наша Ніва".

У Мінську на виборчій дільниці № 16, який знаходиться на території школи № 108 в Партизанському, кожному, хто голосує, дають купон. У буфеті цей купон можна обміняти на пакет, в якому буде півторалітрова пляшка пива "Криниця", газований напій, і пакетики з розчинною кашею і киселем.

Про це повідомив незалежний спостерігач Антон Живков і підтвердили самі учасники виборів. Але, як зазначає видання, як тільки журналісти зареєструвалися на ділянці, комісія поспішила сховати всі купони. Проте свідки встигли зняти процедуру на фото і відео.

Читайте також: Явка на виборах президента Білорусі перевищила 50%

Як повідомлялося, сьогодні о восьмій ранку у Білорусі розпочався основний етап президентських виборів. Громадяни обирають нового лідера країни з чотирьох кандидатів.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У цьогорічних президентських перегонах беруть участь чинний та вічний очільник держави Олександр Лукашенко, ліберал-демократ Сергій Гайдукевич, голова патріотичної партії Микола Улахович та єдина опозиціонерка Тетяна Короткевич.