Патріарх Московський і всія Русі Кирил заявив, що любить Україну і має намір відвідати її. Про це він заявив 3 листопада в ході зустрічі з дітьми з України, які вчиняють паломницьку поїздку до Москви і Санкт-Петербург, - повідомляє Patriarchia.ru.

Так, на питання гостей, чи збирається він приїхати в Україну, Патріарх Кирил відповів позитивно.

Читайте також: Росія привласнила історичну пам'ять Київської Русі

"Звичайно, збираюся! Я щороку їздив на Україну, іноді по кілька разів. Я дуже люблю Україну. Поруч зі мною завжди багато українців. Україна дуже близька мені, любив її відвідувати, будучи вже Патріархом. І зараз сподіваюся, що Господь допоможе мені знову відвідати Українську землю і помолитися і з киянами і, може бути, з жителями інших міст ", - сказав він.

Як відомо, Патріарх відкрито підтримує політику Путіна, анексію Криму та відзначився в скандалах з дорогими годинниками та майном.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще