Британські винищувачі "Typhoon" перехопили два російських надважких і надшвидких бомбардувальники ТУ -160 в зоні прилеглої до британського повітряного простору над Атлантичним океаном. Про це повідомляє Reuters.

"Літаки піднялися з бази ВПС Лоссімут на перехоплення двох російських літаків Ту-160, що летять в область інтересів Великобританії в міжнародному повітряному просторі над Атлантикою, і супроводжували їх, поки ті не залишили район", - повідомили в британському Міноборони.

Читайте також: У РФ похвалилися потужними авіаударами по Сирії (відео)

Нагадаємо, з початку агресії на сході України і в Криму балтійські країни заявляли, про неодноразові польоти російських військових літаків.На думку цих країн Росія тим самим пробує демонструвати силу і перевіряє реакцію НАТО.

Ту-160 (Білий лебідь) - надзвуковий стратегічний бомбардувальник здатний нести на своєму борту ядерну зброю.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще