Таганський райсуд Москви заарештував на десять діб активіста Олексія Домнікова, затриманого в понеділок після проукраїнської акції на будівлі висотки на Котельницькій набережній.

Його визнали винним у непокорі законному розпорядженню співробітника поліції. Щодо двох інших затриманих рішення поки не винесене.

Напередодні група з п'яти людей вивісила український прапор на будівельних лісах навколо висотного будинку у Москві, на якому торік уже проводилася схожа акція. Троє активістів були затримані.

Як повідомила ВВС активіст руху "Єдність рівних", акція мала назву "Україні з любов'ю". Вона додала, що для затримання учасників прибув загін автоматників. У момент затримання у активістів не було з собою паспортів і неможливість їх пред'явити була розцінена як невиконання вимог поліції.

Читайте також: До річниці Майдану: на будинку в центрі Москви вивісили прапор України (фото, відео)

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Акція була присвячена другій річниці початку протестів на Майдані в Києві.

Крім українського прапора активісти вивісили також прапор Росії з емблемою Євросоюзу.