Велика пожежа минулої ночі сталась на Тушинському машинобудівному заводі в Москві. Загорілися склади з хімією.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Представник прес-служби МНС у Москві розповів, що в недіючих колишніх цехах заводу розміщені складські приміщеннях, де зберігається побутова хімія.

Пожежа поширилася на площу в 15 тис. кв. метрів. Вогонь перекинувся на дві сусідні п'ятиповерхові будівлі. Пожежі присвоїли четверту категорію складності. Також через вогонь обрушився дах будівлі. Причиною такої значної площі пожежі вважають запізнілий виклик пожежників.

На місці загоряння працювало більше 30 розрахунків - всього понад 100 осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Читайте також: В Києві горить скандальне кафе (відео)

Тільки в 22:20 за місцевим часом складність пожежі знизили з четвертого до другого. Повністю погасити його вдалося лише в 1:36.

В екстрених службах Москви заявили, що це найбільша пожежа в російській столиці за останні 25 років.

Рятувальники розглядають декілька причин пожежі. Зокрема, коротке замикання, підпал, необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, 14 травня 2006 року в Москві загорівся склад з фармацевтичною продукцією. Тоді площа пожежі складала 15 тис. кв. м.