Ісламісти представили чергову порцію відеопропаганди, під на звою "Зустріч в Дабік". У відео йдеться про те, що після вбивства Папи Римського Франциска, наступить кінець світу.

Саме відео має вигляд своєрідного пророцтва та користується великою популярністю в бойовиків "Ісламської держави" і особливо тих, які знаходяться поза територією Сирії. Фахівці повідомили, що ісламісти сприймають його всерйоз, тому кількість прихильників цієї терористичної організації стрімко зростає. Також за останній час значно зросло число бажаючих вступити в лави ІДІЛ.

Читати також:Росія знищує зерно замість терористів ІДІЛ (відео)

Саме місто Дабік має стати переломним рубежем у боротьбі мусульман на інших "невіруючих". За пророцтвом саме в цьому місті ісламістам з'явиться месія і саме тому ІДІЛ вже захопив це маленьке містечно і понад 3000 його мешканців.

Експерти стверджують, що лідери ІДІЛ в такий спосіб зміцнюють віру ісламістів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми переможемо хрестоносців в останній битві. Пророцтво збудеться, і віруючі переможуть ", - повідомляють автори ролика.

Нагадаємо, Папа Римський підтримав боротьбу з організацією ІДІЛ.