В результаті потужного вибуху на нафтовому заводі в Ангарську Іркутської області загинув зварювальник підрядної організації, ще четверо отримали поранення.

Трагедія трапилася під час проведення ремонтних вогневих робіт на трубопроводі в районі установки факельного господарства. Близько 14:30 стався хлопок з подальшим загорянням.

Один з пожежників, який брав участь у гасінні пожежі, розповів "Знай" подробиці інциденту.

"Поки ми приїхали за викликом - на місці вже знаходилася інша пожежна частина. На загиблому згорів одяг, у момент вибуху він перебував обличчям до відкритого вогню. Він загинув на місці. Інші постраждалі відмовилися від госпіталізації, тільки одного забрала швидка. Оскільки нафта або газ не загорілися, пожежу загасили за 20 хвилин", - розповів пожежник.

Працівники заводу також пишуть про враження від побаченого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Був на пожежі. Загинув Діма Грібунов. Загиблому було всього 45 років ...", - написав один з працівників заводу в соцмережі.

Цікаво, що пожежі на цьому заводі трапляються регулярно і практично завжди пов'язані з ремонтними роботами. У серпні 2013 року на цьому ж підприємстві загорілася нафта, яку не могли загасити більше 10 годин.