Вчора, 16 грудня на Красній площі російської столиці чоловік підпалив себе.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Вранці в середу, поряд із входом на ковзанку на Червоній площі з боку Історичного музею людина облила себе бензином і, попередньо не висловлюючи вимог, підпалила себе.

Місцеві правоохоронці загасили вогонь. Медики "швидкої", які прибули на місце події, госпіталізували відчайдуха з опіками 9% тіла, а саме обличчя та рук. Його поклали у реанімацію НДІ імені Скліфосовського.

З'ясувалося, що чоловік приїхав до Москви з Твері.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пізніше у ЗМІ з'явилася інформація, що чоловік намагався вчинити самогубство для привернення уваги громадськості. Мова йде про будівництво центру реабілітації для ветеранів-афганців у Чувашії. Директор спілки ветеранів протягом довгого часу не може отримати від влади дозвіл на будівництво цього центру, що і штовхнуло літнього чоловіка на такий вчинок.

Читайте також: Росіянам заборонили питати Путіна про друзів Росії (відео)

Нагадаємо, 9 листопада російський художник Петро Павленський підпалив центральний вхід до будівлі Федеральної служби безпеки у Москві. Зараз він перебуває у в'язниці. Павленському загрожує до 3 років в'язниці.