Громадяни Росії підготували ряд незручних і гострих питань, які вони хотіли б поставити своєму президенту в рамках щорічної прес-конференції. Її, за традицією, називають "пряма лінія з Володимиром Путіним".

Відповідний ролик зняв журналіст Олександр Сотник і опублікував на своєму каналі в YouTube.

Він підкреслив, що під час прес-концеренції 17 грудня президент РФ відповість на запитання лише "допущених до ефіру" спеціально відібраних журналістів і громадян.

В анотації до відео сказано, що за день до зустрічі з Путіним росіяни розповіли про справжні проблеми, які не проходили відбір і цензуру.

Питання, що хвилюють простих людей, як і раніше - несправедливість влади, низькі пенсії, соціальна незахищеність і недіючі суди. Найчастіше, громадяни намагалися з'ясувати: чому до президента неможливо достукатися? Нарікаючи, що відкрита прес-конференція всього лише картинка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: В Сіднеї встановили ялинку з написом "Путін - Х@йло" (відео)

Один з чоловіків просить дати пояснення позиції президента-націоналіста, яким він себе називає, по відношенню до громадян, яких переслідують за націоналізм: "Ви визначтеся на чиєму боці: трусики або хрестик?".

"Ми не овочі, а люди!", - вигукує одна з жінок. Відомо, що таких заяв на прямому включенні з президентом російська цензура б не пропустила.