Голівудські зірки Леонардо Ді Капріо, Тобі Магвайр та Елізабет Бенкс увійшли в число спонсорів передвиборної кампанії кандидата в президенти США Гіларі Клінтон. Про це повідомляє ВВС-Україна.

Актори взяли участь в урочистому вечорі зі збору коштів, який пані Клінтон провела в Лос-Анджелесі в будинку пана Магвайра.

Відповідаючи на критичні ремарки свої опонентів з приводу її віку, пані Клінтон сказала, що у разі обрання на президентський пост стане наймолодшою жінкою-президентом в історії країни.

Матеріал по темі: Україні потрібно дати більше грошей - Гілларі Клінтон

Це буде справді так, оскільки в історії США жінок-президентів не було взагалі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як зазначає видання Hollywood Reporter, за підсумками поїздки в Лос-Анджелес Гіларі Клінтон розраховує поповнити свій виборчий фонд на понад мільйон доларів і зміцнити дружні зв'язки з молодим поколінням голівудських зірок.