Сьогодні москвичі вийшли на антивоєнний мітинг. НЕчисленна акція була узгоджена з владою.

Більше 20 активістів руху "Солідарність" підішли до метро "Полянка" з плакатами "Агресія проти України, криза в Росії - Путіна у відставку", "Свободу Надії Савченко", "Маріуполь - це Україна".

Про це повідомляє Главком.

Деякі учасники принесли плакати з фотографіями вбитого російського опозиційної політика Бориса Нємцова, який закликав припинити війну на Донбасі та доводив причетність російських військових до злочинів на сході України.

Такі москвичі принесли транспаранти з написами "Операція із захоплення Криму почалася, коли Янукович ще був у Києві", "Антикризовий план уряду передбачає продовження війни з Україною", "Я не хочу, щоб гинули люди. Не хочу, щоб гинули росіяни, не хочу, щоб гинули українці", "Я вважаю злочином, просто самим справжнім злочином війну проти України"та інші.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На акції видно національні прапори Росії та України.

"В умовах промивки мізків в російських ЗМІ ми мало що можемо змінити і конкурувати з істеричною пропагандою. Але треба такі заходи проводити, щоб люди бачили, що не всі підтримують агресивну політику. На це треба час, ми оптимісти", - сказав один з організаторів акції Валерій Надєждін.

Матеріал по темі: В Україні і Венесуелі економіка розвивается найповільніше - ЦРУ

Нагадаємо, що в Росії періодично відбуваються акції протесту проти дій президента Росії Володимира Путіна щодо України. Громадська організації "Солідарність" проводить їх з весни 2014 року.

Також є "Марші миру" та акція "Вогні Ейрени- безстрокова акції за мир в Україні".