Сьогодні бомбардувальник Су-24М розбився в Хабаровському краї.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Сьогодні о 14.35 за московським часом у районі аеродрому Хурба в Хабаровському краї зазнав катастрофи літак Су-24М", - йдеться в повідомленні міноборони РФ.

Бомбардувальник впав при зльоті, він повинен був виконати плановий навчально-тренувальний політ. В результаті обидва пілоти загинули.

"Літак впав у безлюдному районі. На землі руйнувань немає", - додали в Міноборони.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Матеріал по темі: Новітній російський бомбардувальник перекинувся при посадці

Нагадаємо, що минулої п'ятниці винищувач МіГ-29, що виконував навчально-тренувальний політ, впав в Краснодарському краї в районі аеродрому "Кущевська", пілот катапультувався. У міноборони РФ уточнили, що інцидент стався через несправність техніки.

8 червня на аеродромі "Українка" в Амурській області під час аварії стратегічного ракетоносця Ту-95 загинув один пілот, ще один перебуває у важкому стані.

А 4 червня під Астраханню винищувач МіГ-29 зазнав аварії через відмову техніки. Всі члени екіпажу живі, бо встигли катапультуватися. Також того дня під Воронежем розбився новітній фронтовий бомбардувальник Су-34 через помилки в управлінні.