В одному із храмів Червонограду, що на Львівщині, увагу прихожан привернула незвичайна фреска – автори зображення показали російського президента Володимира Путіна палаючим у пеклі.

Відповідний знімок опублікували очевидці у Twitter.

Не забули художники і натякнути на кремлівську ідеологію, розмістивши поруч із президентом РФ герб СРСР.

"Нічого особливого. Просто Путін та герб СРСР горять у пеклі на одній з церковних фресок в Червонограді", - сказано в коментарі до фото.

Слід відзначити, що намальований Путін доволі реалістично – якщо порівняти із більшістю його знімків, то вираз обличчя схожий із прототипом як дві краплі води.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російські пенсіонерки увірвалися у штаб Олексія Навального. Більшість із них були одягнені у футболки із написом "Тільки Путін" і збиралися нібито перевірити, чим займаються колеги опозиціонера.