Наміри Кремля відхреститися від причетності до хімічної атаки у Сирії очікує провал, адже Захід заздалегідь заготовив жорстку відповідь на будь-які заперечення з цього приводу.

Про це повідомляє "Кореспондент".

В такому інформаційному протистоянні між країнами Володимир Путін зробив ставку на захист Башара Асада, заявивши, що ніякого зарину сирійський лідер нібито не застосовував. Проте, влада США вже давно сприймає подібні слова не більше ніж "гібридну відповідь".

Позиція Америки так і залишиться незмінною, хоча Дональд Трамп під час передвиборчої компанії відкрито показував свою симпатію до Путіна. Виявилося, що він просто у такий спосіб краще дізнавався про його стратегію, щоб потім використати це на свою користь.

Для протидії Кремлю республіканець навіть оточив себе провідними фахівцями із гібридної війни, одним з яких став його радник з національної безпеки генерал Герберт Макмастер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку політолога Гліба Павловського, першим, хто програэ у цій ситуації, буде Асад, адже його можуть змістити вже найближчим часом, але поки що кандидатури, яка б влаштовувала Путіна, не знайшлося.

"Поки ж ніхто не ставить питання: ви підіть з Сирії в обмін на щось. А просто так Росія, звичайно, звідти не піде", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін заявив про готовність поновити меморандум зі США щодо Сирії.