У Краснодарі влаштували чергову "циркову виставу" у штабі російського опозиціонера Олексія Навального. Цього разу до будівлі увірвалися вже не костюмовані мультиплікаційні герої, а пенсіонерки.

Відповідний ролик опублікували очевидці у Twitter.

Жінки назвали себе членам організації "Соціальна справедливість", але вся іронія ситуації полягає утому, як вони були одягнені. Кожна із "невдоволених" прийшла у футболці із написом "Тільки Путін".

Пізніше стало відомо про справжню мету їх візиту – пенсіонерки хотіли дізнатися, чим саме займаються співробітники штабу.

Так звані кремлівські розвідниці похилого віку озброїлися плакатами із відвертою агітацією, чим розсмішили користувачів соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олексій Навальний запланував нові мітинги по всій Росії вже влітку цього року.