Відкриття передвиборного штабу Олексія Навального у Краснодарі не обійшлося без традиційних сутичок з боку тих, хто намагався перешкодити цьому.

Правда, остання акція проти опозиційного політика пройшла під гаслом "І сміх, і гріх", оскільки протестувальники заявилися костюмах і масках "буржуйських" Вінні-Пуха, Тигри, каченяти Дональда, мишеняти Джері та інших діснеєвських персонажів. Тримаючи в руках плакати з гаслами "Зупинимо Вандального і його зграю!", вони всіляко намагалися перешкодити початку роботи штабу.

Відповідне відео вже опублікували на YouTube.

Користувачі жваво взялися коментувати побачене. Один глядач припустив, що під масками – "губернатор краю, начальник поліції, прокурор, начальник УФСБ і Олександр Ткачов", інший додав: "Ось хто голосує за Путіна! Я в шоці, а вони в коментарях пишуть, що вони адекватні люди". Прослідковуються і натяки про будиночок для качечки в маєтку Медведєва зі скандального розслідування Навального. "Качечка прийшла, а будиночок де?", – запитує ще один користувач.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", останнім часом популярність Навального суттєво зросла.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще