Один український захисник загинув і шестеро отримали поранення різного ступеня тяжкості протягом останньої доби в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Як передає прес-центр штабу АТО у соціальній мережі Facebook, ситуація на фронті загострилася. І хоча терористи тільки двічі відкривали вогонь, обстріли призвели до трагічних наслідків.

На Маріупольскому напрямку бойовики вдарили близько восьмої години ранку зі 120-міліметрового міномета по позиціях сил АТО на підступах до Красногорівки. Три міни, які впали неподалік опорника ЗСУ, забрали життя героя і поранили інших воїнів.

Вдруге окупанти відкрили вогонь з гранатометів неподалік Новотошківського.

Українська сторона дотримується режиму тиші, але на черговий обстріл дає адекватну відповідь.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Кожен український загиблий і поранений буде дорого коштувати ворогу. Адже збереження життя і здоров’я наших воїнів - це один з пріоритетів командування антитерористичної операції",- повідомили у прес-центрі.

Там також звернули увагу на той момент, що вже не вперше поодинокі прицільні обстріли позицій АТО призводять до жертв серед українських героїв.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", бойовики готують криваві провокації на Донбасі, аби потім звинуватити в цьому ЗСУ.