Стало відомо, що разом з ватажком ДНР Олександром Захарченко під час вибуху в донецькому кафе "Сепар" загинув також його охоронець, В'ячеслав "Слов'янин" Доценко.

Про це стало відомо після того, як фото загиблого бойовика опублікував на своїй Twitter сторінці блогер Necro Mancer.

За його інформацією, Доценко був родом з Донецька, народився в 1974 році.

Блогер додав: "Доценко В'ячеслав Васильович" Слов'янин" (Донецьк, 07/07/74), охоронець Захарченка, загинув 31/08/18 в Донецьку під час вибуху в кафе" Сепар ".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як багато хто знає, Олександр Захарченко, так званий "глава ДНР", був убитий внаслідок вибуху 31 серпня Донецьку. При цьому загинуло двоє осіб, ще кілька, включаючи "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра "Ташкента" Тимофєєва, були поранені.

Нагадаємо, зустрічі лідерів у "нормандському форматі" неможливі найближчим часом через загибель ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Як повідомляв Znaj.ua, під час церемонії прощання з сенатором від Республіканської партії Джоном Маккейном генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг стояв поруч з президентом України Петром Порошенко.

Також Znaj.ua писав про те, що лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко можливо не загинув під час вибуху 31 серпня кафе "Сепар" в Донецьку.