Нещодавно скандальний депутат нелегітимної Державної Думи Росії, лідер ЛДПР Володимир Жириновський вибухнув пихатими погрозами на адресу Збройних сил України та країни в цілому.

Всю полум'яну промову політика можна подивитися на записі з прямого ефіру.

До слова, представники Євросоюзу не сумніваються в тому, що Російська Федерація навмисно робить все, аби судна не могли потрапити в порти України. Мова йде про блокаду Азовського моря, Європа очікує, що Москва організує безперешкодний доступ.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", про це йдеться в повідомленні представництва Євросоюзу в Україні. Співробітники посольства підкреслили, що ЄС як і раніше засуджують анексію Кримського півострова, а також підтримують територіальну цілісність і суверенітет України.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В останні місяці Росія все частіше навмисно перешкоджала і затримувала проходження суден, у тому числі, кораблів з держав-членів ЄС, які йшли транзитом через Керченську протоку з/та в порти України в Азовському морі. Ми очікуємо, що Російська Федерація забезпечить безперешкодний доступ до українських портів в Азовському морі", - йдеться в заяві.

Блокада Азовського моря - одна з форм економічної війни

Провокації, які Росія влаштовує на теренах Азовського моря - це ще одна форма економічної війни проти України. За фактом - повзуча анексія морського простору.

Раніше повідомлялося, що в ЄС мають намір продовжити санкції проти Росії. Постійні представники 28 країн Євросоюзу висловилися на користь продовження індивідуальних санкцій щодо компаній і громадян Російської Федерації. Рішення ЄС було прийнято в рамках попереднього обговорення подальшої долі санкцій, адже їх термін закінчується вже 15 вересня.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Грановський повідомив про нові обставини у справі, пов'язаній з шахрайським заволодінням квартири київської пенсіонерки. На житло накладено арешт. І це тільки початок судового процесу.

Як повідомляв Znaj.ua, українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко. Про це пише Politeka.

Також Znaj.ua писав про те, що виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан звільнився за власним бажанням.