Про те, що зустріч з російським президентом Володимиром Путіним стала "однією з кращих у його житті", розповів президент США Дональд Трамп.

Про це американський лідер заявив в одному з нещодавніх інтерв'ю. Також Трамп зазначив, що йому вдалося обговорити з Путіним ряд важливих питань. Дональд Трамп уточнив назви країн, про які йшла мова на переговорах.

Володимир Путін і Дональд Трамп

"Ми провели чудову зустріч. Ми говорили про Україну, ми говорили про Сирію. Ми говорили про захист Ізраїлю. Ми говорили про кілька важливих речей. Але вони повернулися і сказали, що це жахливо. Я відповів: "Що жахливо? Ми провели прекрасну зустріч", — пояснив президент США.

Дональд Трамп і Володимир Путін

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Переговори між лідерами двох країн пройшли 16 липня в Хельсінкі. Президенти обговорили цілий ряд питань, що стосуються як двосторонніх проблем між їх країнами, так і глобальних проблем торгівлі, санкцій, ядерного роззброєння, війни в Україні, транзиту газу та анексії Криму.

Зустріч тет-а-тет тривала більше двох годин, після чого президенти провели спільну прес-конференцію.

Одразу ж після зустрічі Трамп заявив, що вона пройшла дуже успішно. Таку думку він висловлював навіть у соцмережах. Так, через 6 днів після переговорів з Путіним, він написав у Twitter захоплений відгук про них.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президента США запідозрили у спілкуванні з прибульцями. Уфологи зафіксували відразу кілька таємничих об'єктів, які літали в небі над його власним гольф-клубом.

Одночасно чотири інопланетних НЛО уфологи зафіксували над полем для гольфу президента США Дональда Трампа в Шотландії. Теоретики змови заявили, що у Трампа є зв'язок з прибульцями.

Варто нагадати, що США, Франція, Німеччина і Канада погодилися з доводами британської сторони у тому, що російська влада причетна до отруєння в Солсбері.

У їх спільній заяві, поширеній перед засіданням Ради Безпеки ООН, говориться, що отруєння Сергія Скрипаля та його доньки "з великою часткою ймовірності" було санкціоноване на рівні уряду Росії.

Нагадаємо, звільніть Сенцова: Трампа притиснули до стінки.

Як повідомляв Знай.uа, Україна отримала несподіваного газового союзника в боротьбі з Путіним.

Знай.uа писав, напередодні виходу скандальної книги Трамп "перехотів" вбивати Асада.