В суботу, 8 вересня, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав Миколаїв, Житомир, Дніпро і Луцьк з Днем міста.

Відповідне повідомлення опубліковано на сторінці у Facebook політика.


Для вітальних листівок підібрали фото з красивими пейзажами кожного з міст. Ось тільки з Дніпром Гройсман осоромився. Замість видів міста Дніпро на вітальній листівці зображена річка Дніпро в Києві, на задньому плані видно столичний торговий центр Silver Breeze.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відповідь на невдалу публікацію посипалося купа коментарів, в яких підписники глузують з прем'єра, і розповідають його про те, яке саме місто знаходиться на фото.

"Це ж не Дніпро", "Ось не пам'ятаю, де в Дніпрі такий вид? Може хто підкаже", "Мені одному здали, що то лівобережка?", - написали обурені користувачі мережі під знімком.


Нагадаємо, не зважаючи на запевнення Володимира Гройсмана про нібито зростаючу економіку України, держава занурилася в боргову яму, з якої сама не вибереться.
Про це повідомляє Politeka.

Прем’єр уже попередив, що невиконання умов МВФ поставить країну на межу дефолту.

"Очевидно, що економіка зростає, але у нас на плечах такий борг, який ми самі не можемо виплатити. Треба виходити на зовнішні ринки, перекредитовуватися, зменшувати відсотки", – зазначив прем’єр.

гройсман


Як випливає з його слів, дефолт в країні може наступити вже через два тижні, якщо уряд не зможе домовитися з МВФ.
Як повідомляв раніше Знай.ua, слідом за Гройсманом в президенти намилився і Насиров. Про це стало відомо з передачі "Не добрий вечір!" українського письменника Ігора Лесєва, повідомляє PolitekA.
За словами Лесєва:

У фіскалів, до речі, днями сталася нова перетасовка в управлінні. Туди знову повертаються схемовики часів Насирова. А значить контрабанді бути. Правда, сам Насиров поки що з цієї схеми випадає. Занадто токсичний для всіх. У УКРІНФОРМ Насирова проштовхнув Віталій Хомутинник, в обмін за підбір голосів на призначення Гройсмана і Луценко.

лесев


Також Знай.ua писав про те, що скандальний глава українського уряду Володимир Гройсман попросив не звинувачувати його в тому, що вартість газу для населення невблаганно зростає: прем'єр-міністр заявляє, що це вимушена міра.