Ендрю Мюррею, який відомий світові своїми комуністичними поглядами і який активно підтримує позицію Кремля щодо України, заборонили в'їзд на територію України. Про це пише Daily Mail, посилаючись на дані Служби безпеки України.

Стало відомо, що британський комуніст, який є одним з головних стратегів лідера опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбіна, не зможе відвідувати Україну протягом трьох років. У Службі безпеки України повідомили, що політик Ендрю Мюррей потрапив у список персон нон-грата через свої заяви про Крим і війну на сході України.

Ендрю Мюррей

"Це не крок, який ми приймаємо легковажно, а це означає, що він вважається потенційною загрозою нашій національній безпеці", — зазначили в СБУ.

Видання зазначає, що в 2014 році Корбін створив «Солідарність з антифашистським опором в Україні» (SARU), щоб вести в країнах Заходу пропаганду проти української влади. Використовуючи цю організацію він дезінформував Захід про конфлікт на Донбасі, заявляючи про громадянську війну в країні. Британець також висловлював сумніви в причетності Росії до трагедії з Boeing МН-17 на Донбасі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ендрю Мюррей

Раніше повідомлялося, що український чиновник продався за посаду окупантам Криму. На території анексованого Росією Криму активісти викрили українського чиновника, який свого часу погодився працювати на окупантів, щоб отримати престижну "посаду". Мова йде про адміністрацію Ялти та Сергія Калініченко, який ще кілька років тому перебував на державній службі у Дніпропетровській області. Серед ялтинських чиновників півроку тому був справжній ажіотаж, тому поява "нового персонажа" ні у кого не викликала зайвих питань.

Нагадаємо, одіозна пропагандистка Путіна оскандалилася в Британії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що любитель "роского міра" захотів виступити для українців.

Також портал "Знай.uа" писав, що популярний російський комік зібрався судити Україну.