Днями зарубіжні ЗМІ оприлюднили заяву прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс щодо розпорядження Трампа стосовно втручання Росії у вибори Президента США 2016 року.

Дональд Трамп
Дональд Трамп


Посадовець розповіла про те, що Дональд Трамп віддав наказ Департаменту юстиції про негайне розсекречення інформації, пов'язаної з втручанням Росії у вибори президента США, які відбулися в 2016 році.


Серед десятків документів, які президент США збирається оприлюднити - заяви на отримання ордера від ФБР на спостереження за екс-радником Трампа Картером Пейджем. Окрім того, світ побачить звіти про інтерв'ю ФБР з представником Мін'юсту Брюсом Орром.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Цікаво, що текстові матеріали будуть оприлюднені без жодних правок екс-глави ФБР Джеймса Комі і його заступника Ендрю Маккейб.

Тому світова громадськість зможе об'єктивно оцінити та проаналізувати їх зміст уже найближчим часом.


Нагадаємо, Росія продовжує заганяти себе під санкційні удари з боку Західних союзників через зарозуміло зовнішню політику.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Про це повідомила помічник держсекретаря з економічних питань Маниша Сінгх на слуханнях в американській палаті представників.

Варто відзначити, що на цей раз Кремль відмовився впускати американських спостерігачів, які мали перевірити наявні склади на використання та виробництво хімічної зброї.

Відомо, що США відразу ж заявили, що не потерплять такого нахабного зриву раніше досягнутих домовленостей та готуються ввести вже у листопаді вже наступну серію санкцій у справі Скрипалів.

отруєння Скрипалів
отруєння Скрипалів

Крім того повідомляється, що Державний департамент повністю підтримав позицію влади Великої Британії, яка поклала відповідальність за отруєння Скрипалів на російську владу та особисто Володимира Путіна.

Як писав раніше Знай.uа, прес-секретар Білого дому заявила, що рішення екс-глави виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта визнати себе винним ніяк не пов'язано з Дональдом Трампом.

Пол Манафорт
Пол Манафорт

"Це не має ніякого відношення до президента або його переможної президентської кампанії в 2016 році. Це абсолютно не пов'язано", - повідомила Сандерс.


Також Знай.uа писав про те, що у світлі останніх подій і розслідування отруєння російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському Солсбері, американський уряд готує другий раунд "жорстких" санкцій проти Кремля.