Росія продовжує заганяти себе під санкційні удари з боку Західних союзників через зарозуміло зовнішню політику.

Про це повідомила помічник держсекретаря з економічних питань Маниша Сінгх на слуханнях в американській палаті представників.

Варто відзначити, що на цей раз Кремль відмовився впускати американських спостерігачів, які мали перевірити наявні склади на використання та виробництво хімічної зброї.

Відомо, що США відразу ж заявили, що не потерплять такого нахабного зриву раніше досягнутих домовленостей та готуються ввести вже у листопаді вже наступну серію санкцій у справі Скрипалів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того повідомляється, що Державний департамент повністю підтримав позицію влади Великої Британії, яка поклала відповідальність за отруєння Скрипалів на російську владу та особисто Володимира Путіна.

Варто відзначити, що перший пакет санкцій був введений в кінці серпня відповідно до закону про контроль за хімічною та біологічною зброєю від 1991 р

"Ми плануємо ввести дуже серйозний другий раунд санкцій відповідно до закону", – розповіла Сінгх.

Також представник Держдепу США уточнила, що дедлайн настає в листопаді. Сінгх підкреслила, що міжнародне співтовариство не повинно миритися з такою поведінкою, особливо «в частині отруєння і вбивства власних громадян».

Перший пакет санкцій передбачає заборону на продаж Росії озброєння і будь-якої оборонної продукції, а також на фінансування подібних угод і надання кредитів з боку державних структур Сполучених Штатів Америки.

Другий пакет передбачає заборону на польоти "Аерофлоту" в США, фактичне припинення експорту та імпорту між країнами, а також повний розрив дипломатичних відносин між Росією і США.

Крім того варто відзначити, що раніше президент США Дональд Трамп підписав указ про запровадження нових санкцій проти іноземців, які причетні та будуть причетні до втручання у вибори США.

Експерти вже встигли заявити, що чергові обмеження, яка будуть накладатись на порушників включатимуть заморожування знайдених активів обмеження доступу до фінансової системи США і заборону американцям на інвестиції в які потрапили під ці заходи компанії.

США запроваджують нові санкції проти Росії

Нагадаємо, кримчани в істериці, "дякують" Путіну за обвал рубля.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп прокоментував новий указ про санкції.

Також "Знай.ua" писав, що Європа вирішила остаточно задушити Росію.