У мережі з'явилася інформація про те, що у Павла Демчини - першого заступника глави української Служби безпеки - у володінні чотири "люксових" автомобіля, які куплені невідомо за які гроші. Виявилося, що інформація не зовсім правдива. Їх не 4, а 12.

Facebook Дмитра Гнапа

Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий журналіст Дмитро Гнап.

Facebook Дмитра Гнапа

Так, в автоколекції у Демчини, окрім Land Rover, Mazda CX-5, Peugeot 508 і Mercedes Vito, виявилися Porsche Cayenne, KIA Sportage, Daihatsu Terrios, Toyota Venza, Toyota Highlander, Jeep Grand Cherokee, Toyota Sienna та Volkswagen Multivan.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Затримання злочинного угруповання

СБУ затримала організаторів злочинного угруповання. Підозрювані у злочині прикривалися в Харківській міській асоціацією ветеранів антитерористичної операції. Під час спецоперації вбито одного з підозрюваних, який виявився ветераном бойових дій на Донбасі.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) протизаконно відкрило кримінальну справу проти першого заступника голови Служби безпеки України (СБУ) Павла Демчини, аби помститися йому за викриття злочинів співробітників відомства.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кримське управління СБУ і прокуратури затримали Олега Кізіменка, який після окупації оголосив себе "заступником голови Севастопольської міської державної адміністрації".

Також "Знай.uа" писав, суд засудив жителя Нікополя до умовного покарання строком на 1 рік за організацію масової кібератаки на українські компанії з допомогою вірусу Petya, що спричинила мільйонні збитки.