На Євразійському жіночому форумі в російському Санкт-Петербурзі зібралося безліч прихильниць Путіна. Сам президент Російської Федерації був присутній на заході і так збудив своїх фанаток, що вони ледь не задавили його в спробах зробити спільне фото.

У ході Євразійського жіночого форуму диктору більше п'яти хвилин довелося вмовляти присутніх дам зайняти свої місця. Зробити це було не так просто, адже представниці прекрасної статі хотіли сфотографуватися з президентом Росії Володимиром Путіним, практично оточивши главу держави.

"Пані та панове, будь ласка, займіть свої місця", — говорить неодноразово диктор, після чого знову звертається з цим проханням вже тільки до жінок. Відзначається, що на загальній фотографії з російським лідером було близько півтори тисячі жінок.

Раніше повідомлялося, що неадекватна фанатка Путіна зганьбилася на весь світ. В Росії агресивно налаштована жінка вимагала у чоловіка стати на коліна за те, що той образив президента РФ Володимира Путіна. Скандал стався в магазині. Жінка істерично сперечалася з чоловіком з-за того, що той нецензурно вилаявся на адресу російського президента. Очевидці конфлікту встигли зняти скандал на відео.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ми також писали, що названі головні страхи Путіна. Президент Росії Володимир Путін має три страхи, які не дають йому спокійно жити. Про це написав колишній радник глави Кремля, старший науковий співробітник Cato Institute Center for Global Liberty and Prosperity Андрій Ілларіонов у своєму блозі. Він звернув увагу на те, що під час великої прес-конференції Путін надто емоційно реагував на деякі теми.

Нагадаємо, роздягнені фанатки Путіна повеселили китайців дикою бійкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кишеньковий пропагандист Путіна пояснив, звідки взяв свій ідіотський імідж.

Також портал "Знай.uа" писав, що жителям російської глибинки порадили не дивитися на Путіна.