Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що переговори по Brexit зайшли в глухий кут. Про це повідомляє Reuters.

Тереза Мей переконана, що Євросоюз повинен запропонувати альтернативу її пропозицій по Brexit. Прем'єр-міністр повідомляє, що переговори зайшли в глухий кут після того, як лідери блоку відхилили її плани без пояснення причин.

Ранее у четвер, 20 вересня на саміті в Австрії лідери ЄС заявили, що в наступному місяці вони мають намір наполягати на угоді Brexit, однак при цьому відхилили план Мей.

"Неприйнятно просто відмовитися від пропозицій іншої сторони без докладного пояснення і зустрічних пропозицій...Нам потрібно почути від ЄС, які реальні проблеми, яка їх альтернатива, щоб ми могли їх обговорювати. Поки ми не зробимо цього, ми не зможемо досягти прогресу", - заявила Мей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що не піде на поступки критиків всередині країни і буде дотримуватися свого плану щодо майбутніх відносин з Євросоюзом після Brexit.

Про це повідомляє DW.

"Мене не змусять прийняти компроміси до пропозицій, прийнятим у Чекерсе, які не відповідають нашим національним інтересам", - заявила Мей.

До цього в липні 2018 року в заміській прем'єрської резиденції Чекерс була прийнята стратегія по Brexit.

Крім того, британський прем'єр додала, що наступні місяці будуть критичними у визначенні майбутнього країни" і вона "усвідомлює свою місію".

Нагадаємо, Тереза Мей не піде на поступки в питанні Brexit.

Як повідомляв "Знай. ua", британські дружки Путіна готують відставку Терези Мей. Прем'єра хочуть відправити у відставку вже в березні.

"Знай. ua" писав, що Мей відповіла на безглузді відмазки Путіна. Російська влада продовжує заперечувати причетність до отруєння Скрипалів.