Український політолог влучною карикатурою висміяв візит президента Російської Федерації Володимира Путіна на жіночий форум, який відбувся в Петербурзі. Відповідне фото Олексій Голобуцький опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Путін вчора відвідав Євразійський жіночий форум. Припав до джерел, що називається", - підписав кадр політолог.

На опублікованому знімку можна побачити колаж з двох фотографій – на одній з них зображений президент Росії Володимир Путін в оточенні жінок на форумі, а на іншій – політичний диктатор Німеччини Адольф Гітлер у подібній ситуації.

Раніше повідомлялося, що Путін не на жарт збудив натовп жінок. В Петербурзі натовп жінок ледь не задавив Путіна заради селфі. На Євразійському жіночому форумі в російському Санкт-Петербурзі зібралося безліч прихильниць Путіна. Сам президент Російської Федерації був присутній на заході і так збудив своїх фанаток, що вони ледь не задавили його в спробах зробити спільне фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У ході Євразійського жіночого форуму диктору більше п'яти хвилин довелося вмовляти присутніх дам зайняти свої місця. Зробити це було не так просто, адже представниці прекрасної статі хотіли сфотографуватися з президентом Росії Володимиром Путіним, практично оточивши главу держави.

"Пані та панове, будь ласка, займіть свої місця", — говорить неодноразово диктор, після чого знову звертається з цим проханням вже тільки до жінок. Відзначається, що на загальній фотографії з російським лідером було близько півтори тисячі жінок.

Ми також писали, що нова обкладинка The Time змусила Путіна і Трампа намокнути. Новий номер журналу The Time обіцяє стати сенсацією і незручним подарунком для президентів. Вельми авторитетне американське видання The Time здивувало громадськість. Стало відомо, що редакція журналу помістила на обкладинку нового випуску президентів Росії і США Володимира Путіна та Дональда Трампа.

Нагадаємо, роздягнені фанатки Путіна повеселили китайців дикою бійкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кишеньковий пропагандист Путіна пояснив, звідки взяв свій ідіотський імідж.

Також портал "Знай.uа" писав, що жителям російської глибинки порадили не дивитися на Путіна.