Російський президент подарував громадськості нову порцію для насмішок, після того, як не зміг прочитати текст з папірця від своїх спічрайтерів.

Досить кумедний інцидент стався під час виступу російських депутатів, де побував і сам глава донбаських і кримських бойовиків Володимир Путін. Про це пише портал "Політека".

Перед виступом Путіна передали папірці з готовим текстом, але він зганьбився на публіці. Так і не зміг прочитати жодного слова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Угорщина виступила проти автоматичного продовження санкцій, прийнятих стосовно Російської Федерації. Така інформація стала відома від глави МЗС Угорщини Петер Сійярто в ході його інтерв'ю пропагандистським телеканалам Кремля. Як зазначив керівник диппредставництва Угорщини, його країна пропонує обговорити санкції проти Кремля.

"Ми не любимо брехати один одному і просимо обговорити напряму. Санкції проти Росії щось дали? Надали допомогу економічній ситуації в Європі ці санкції, або вплинули на економіку РФ? Допомогли реалізації пакету Мінських угод? Давши щиру відповідь на ці питання ми повинні прийняти рішення, що стосується нашого майбутнього", - повідомив він.

Варто нагадати, що шість годин тривали переговори президента Білорусі Олександра Лукашенка та його російського колеги Володимира Путіна. Бацька повідомив, що вони обговорювали політичну взаємодію та українську тематику.

Відомо, що зустріч двох лідерів відбулася на російській території, а саме в місті Сочі, 21 вересня. Лукашенко розповів, що на зустрічі в Сочі у форматі один на один вони обговорювали політичні питання, взаємини Росії і Білорусі в рамках ЄАЕС, СНД, ОДКБ і подальше будівництво Союзної держави.

Нагадаємо, Путін показав відпочинок відразу з двома чоловіками.

Як повідомляв Знай.uа кримчани виють від путінської життя і малюють "шедеври" для України.

Знай.uа писав, розсекречено мету тролів Путіна.