Мережу сколихнула новина про те, що президент України під час телеефіру висловив подяку Путіну.

В рамках програми GPS на телеканалі CNN Порошенко подякував президенту РФ Путіну за те, що той зробив Україну більш європейською.

Порошенко

Журналіст Washington Post висловив ідею про те, що результатом агресії Путіна проти України стало об'єднання українців, на що Порошенко сказав, що може тільки підтвердити цю тезу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За його словами:

"У 2013 році трансатлантичну інтеграцію України, вступ до НАТО підтримувало 16% українців. Зараз це більше 54%. Хто зробив це? Путін. У 2013 році європейську інтеграцію України, вступ до ЄС підтримувало 33% українців. Зараз 74% . Хто це зробив? Путін ".

Порошенко додав:

"Тому спасибі, пане Путін, за те, що зробили мою країну набагато більш європейською і набагато більш готовою захищати європейські цінності і трансатлантичні цінності. І ми абсолютно впевнені, що ми не повернемося в Російську імперію".

А що ви думаєте з приводу коментаря Порошенко?

Нагадаємо, один з найскандальніших російських політиків Володимир Жириновський заявив, що Російська Православна церква зазнала поразки і тепер "головною православною країною світу" є Україна.

Як повідомляв Znaj.ua, Юлія Тимошенко звинуватила президента Петра Порошенка та його корумповане оточення у намірі привласнити вітчизняну газотранспортну систему. Саме так лідер «Батьківщини» розцінила намір влади продати 49% української ГТС.

Також Znaj.ua писав про те, що на 73-й сесії Генеральної Ассмблеи ООН, яка проходить у Нью-Йорку, український Президент Петро Порошенко переплутав двері та випадково зайшов до переговорної кімнати російських делегатів.