Глава новозеландського уряду Джесинда Ардерна зовсім нещодавно стала матір'ю, але вирішила не йти у декрет, а навпаки, брати активну участь у політичному житті. Так, взявши із собою маленьку донечку, якій ледь виповнилося три місяці, прем'єр-міністр приїхала на засідання ООН.

Видання The Guardian пише, що зустріч відбулася у вівторок, 25 вересня, у Нью-Йорку. Спікери зібралися разом, щоб вшанувати пам'ять колишнього президента ПАР Нельсона Мандели. На сцену вийшла і Ардерн, взявши тримісячну доньку на руки. Вона стала першою жінкою в історії, яка прийшла на зустріч ООН із немовлям.

Коли глава уряду почала свою промову, дитину до рук взяв батько, Кларк Гэйфорд. В Сполучені Штати крихітка полетіла тому, що Ардерна продовжує годування грудьми, а тому не може залишити її надовго одну.

Джесинда Ардерн обіймає посаду прем'єр-міністра Нової Зеландії з жовтня минулого року. Вона стала першим в історії лідером держави, який народив дитину не йдучи при цьому з посади. Вона пішла у відпустку на шість тижнів після пологів, а потім повернулася до своїх обов'язків.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Українська співачка шокувала своїм зовнішнім виглядом після пологів

Відома українська артистка Світлана Тарабарова вперше після пологів, які пройшли два тижні тому, показала фото, де видно її фігуру. На фото артистка красується в чорній сукні.

Нагадаємо, Тарабарова дала жінкам слушну пораду: завжди зберігати спокій поряд з немовлятами, тому що вони вбирають все емоції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українська співачка Світлана Тарабарова, яка практично до останнього приховувала свою вагітність, днями стала мамою.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська телеведуча показала українцям танець з новонародженою дочкою.