У понеділок, 1 жовтня, глава МЗС України Павло Клімкін виступив із сенсаційною заявою.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Павло Клімкін заявив, що є усі підстави вважати, що Росія розмістила ядерну зброю на території окупованого Криму.

У рамках інтерв'ю для кримськотатарському каналу очільник МЗС України зазначив, що на півострові є як мінімум інфраструктура для розміщення ядерної зброї.

"Що там є, ми до кінця ще не знаємо. Однак маємо обґрунтовані підозри, що там може бути ядерна зброя, або, щонайменше, інфраструктура для ядерної зброї, - уточнив Павло Клімкін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Нагадаємо, у Північній Кореї вже готові до продуктивного діалогу з США.

Дональд Трамп та Кім Чен Ин
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

Так, влада КНДР звернулася до Білого дому з гучною заявою. У Кім Чен Ина не збираються закривати ядерну програму, якщо Вашингтон не надасть гарантії безпеки.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра закордонних справ КНДР Лі Ен Хо під час засідання ООН, пише Reuters.

Він заявив, що керівництво республіки зробило кроки по денуклеаризації, припинивши випробування ракетних установок і демонтувавши ядерний полігон.


Як писав раніше Знай.ua, будь-яке рішення Вашингтону з приводу введення нових санкцій проти Російської Федерації дається США вельми непросто, адже за будь-якої неправильної дії можуть з'явитися серйозні наслідки.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це стало відомо завдяки матеріалу порталу "Політека".

У порівнянні з іншими державами, які в історії ХХ століття також підлягали санкційному покаранню, головна проблема полягає в тому, що саме Росія є незручним об'єктом для застосування санкцій. Адже ця країна дійсно багато в чому являє собою особливе, навіть унікальне геополітичне утворення, до якого дуже важко, а то й неможливо, застосовувати загальноприйняті стандарти і процедури.

Антиросійські санкції
Антиросійські санкції


Також Знай.ua писав про те, що Державний секретар США Майк Помпео заявив, що президент США Дональд Трамп і північнокорейський лідер Кім Чен Ин можуть зустрітися в жовтні нинішнього року.