В мережі в черговий раз підняли на сміх президента РФ Володимира Путіна за його маленький зріст.

Президента РФ неодноразово висміювали в мережі через махінації зі зростом. Цього разу користувачі звернули увагу на знімок з Путіним, на якому чітко видно дуже нестандартне взуття з каблуком.

Відповідне фото у себе в Facebook оприлюднив журналіст і блогер Іван Яковина.

Як відомо, цей знімок був зроблений під час візиту президента РФ на вечір дружби глав держав СНД, який проходив в рамках однойменного саміту.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Фотка – "бімба". Але в ній прикольне — це підбори. Вдивіться, у нього майже жіноче взуття", — йдеться в підписі до фотографії.

Так нормальне взуття як для діда 65 років. Навіть майже 66 йому", "Навіщо він це робить? Ніби в його випадку зріст що визначає", "На які тільки хитрощі не йдуть ці низькорослі чоловіки…", "Пожаліємо малюка", — вони пишуть у коментарях під публікацією.

путін
путін

Раніше ми писали, що у соцмережах висміяли президента Росії Володимира Путіна за дивну поведінку на саміті СНД, який відбувся в Душанбе, Таджикістан. Про це у себе в Facebook написав політтехнолог і блогер Олексій Голобуцький, опублікувавши дивне фото з заходу.

У мережі звернули увагу на досить дивну поведінку Путіна на саміті: він разом з лідером Таджикистану Емомалі Рахмоном під час зустрічі трималися за руки.

"Ось вона – справжня чоловіча дружба", — іронічно підписав Голобуцький опубліковану фотографію.

Користувачі соцмережі миттєво відреагували на дивну поведінку політиків і згадали "гей-пару" з ГРУ, яка їздила "подивитися на шпилі в Солсбері".

Також ми раніше писали, що Володимира Путіна знову викрили у махінаціях з власним зростом. Стилісти не раз вже придумували різні хитрощі, щоб невисокий політик виглядав вище на офіційних фотографіях.

Нагадаємо, карликовий Путін насмішив своїми "штанами з секретиком".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" від дешевих понтів Путіна знудило навіть росіян.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що старець Путін зганьбився зі шпаргалкою.