Багатьох українських журналістів хвилюють дії держави, які доволі часто обертаються проти її населення.

Така ситуація загострюється низкою скандальних подій, що відбуваються сьогодні в Україні.

Романенко

Своїми критичними роздумами щодо існуючого стану речей вирішив поділитися журналіст Юрій Романенко на каналі в Telegram.

Він додав:

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Денис Бігус з цим розслідуванням по СБУшники просто красень. Саме тому я перестав сприймати всі ці байки про "реванш", "загрозу" з боку Петра Олексійовича серйозно. Тобто, загроза реальна з боку Росії, її зусилля реальні, але дії з боку влади щодо цієї загрози виглядають фейковими. Коли у відповідь на розслідування Бігус у нас багатозначне мовчання з боку влади, коли ГРУшник Чепіга виявляється колобродив тут уздовж і поперек, а у нас силовий блок п'ять років нуль на масу і ми дізнаємося про ці факти від західних журналістів, то серйозно сприймати тезу про "віру, мову, армію" ... Вибачте, їсти локшину і радісно повискувати при цьому більше немає сил.

Петров і Бошіров

А що ви думаєте про позицію журналіста?

До слова, голова політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко розповів, які настрої простежуються у жителів тимчасово окупованих територій Донбасу.

Докладно про ситуацію, що склалася в ОРДЛО, Романенко розповів в ефірі програми "Напівранок", - передає "Хвиля".

Юрій Романенко

Так, глава політпрограм виходив з даних соцдослідження, над яким Український інститут майбутнього працював у вересні 2018 року. Проект, проведений на території Донбасу, оголив безліч важливих моментів стосовно того, як мирні жителі ставляться до України в цілому, як дивляться на Російську Федерацію і що думають про майбутній розвиток конфлікту.

Рекомендуємо переглянути весь ефір на відео нижче.

Нагадаємо, багато користувачів мережі вже чули про те, що днями спливла новина про те, що депутат Харківської міськради виявився працівником спецслужби Кремля.

Як повідомляв Znaj.ua, керівництво російських Збройних сил активно займається підготовкою окупантів до нового наступу на підконтрольних територіях Донбасу.

Також Znaj.ua писав про те, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник нарешті відзвітував про свою роботу перед народними обранцями. Багато хто чекав, що він назве нарешті імена корупціонерів з верхніх ешелонів влади, розповість якісь скандальні новини.