Гучний скандал з поведінкою нардепа Олега Барни набирає обертів.

Так, інцидент в Раді, коли депутат Олег Барна облаяв нецензурними словами журналіста Ігоря Колтунова після запитання, чому він тричі "кнопкодавив" під час голосування в парламенті, прокоментував екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"Я не переварюю мати. Але Барну готовий, якщо не підтримати, то хоча б зрозуміти. А щодо журналіста плюсів, якого Барна так необачно послав прямо на камеру, то його поведінка в приміщенні парламенту з прямим приставання до членів парламенту має стати негайною підставою для позбавлення акредитації. Так було в будь-якому парламенті цивілізованого світу. А в Україні все діаметрально навпаки", — Чорновіл написав на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст не залишив без уваги цей пасаж.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Збитий льотчик Taras Chornovil написав що я "приставав" до Барни і пропонує позбавити мене акредитації ВР. "З прямим приставання до членів парламенту" це в якому сенсі? Що колишній регіонал Тарас Чороновіл побачив дивного в моєму питанні?", — здивувався журналіст.

Нагадаємо, у Верховній Раді гучний скандал, народний депутат з матами накинувся на журналіста, який хотів почути відповідь на питання, яке хвилює весь народ. Але не судилося, замість відповіді, почув купу образ у свою адресу. Про це розповів і показав підписник Telegram-каналу "ХК" ZhaydnyyPetya.

Так, депутат Олег Барна жорстко послав журналіста, який хотів дізнатися, чому той кнопкодавить.

"Депутатська скотина, Барна, кнопкодав, загрібає відкати і просто добре живе. А всіх, хто задає питання - сміливо посилає. Олег Степанович - а на..й ВИ, такий гарний, там потрібен?", - коментує автор відео.

Нагадаємо, народний депутат Олег Барна, якого українці добре запам'ятали переважно через рожевий екшн" з Арсенієм Яценюком в стінах ВР балотується в президенти.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", свого часу Народний депутат від "БПП" Олег Барна потрапив у скандал.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що депутат Барна розповів журналісту про свою роботу.