Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров свого часу зробив дуже суперечливу заяву, про яку нещодавно вирішили нагадати користувачі. В ефірі одного з місцевих телеканалів він висловився щодо чинної української влади.


Зокрема, очільник МЗС РФ стверджував, що президент Петро Порошенко нібито "партнер Росії" та навіть особисто Володимира Путіна. На це, можливо, ніхто б і не звернув увагу, якби відео не розтиражували у соціальних мережах.

Користувачі у думках з цього приводу розділилися. Дехто натякав, що такі речі не можуть бути випадковістю, інші просто – були здивовані і не могли повірити у почуте:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"То хто кремлівська зозуля?", "Другий термін – легко і просто", "Спалився", "А подумати не намагалися?", "Зрада", - писали у коментарях.


Сам президент України тоді ніяк не коментував твердження російського дипломата. Останній раз вони бачилися під час міжнародного саміту, коли глава держави "переплутав" двері і випадково зайшов до делегації з РФ. Тоді жартували, що нібито так повинно було статися, мережу заполонили численні меми.


Дивіться: Лавров про Порошенко та Путіна

Порохоботы, а ну объясните мне,агенту кремля,что это было? Лавров: блок пети порошенко- партнёр росии и путина.

Geplaatst door Galina Vogt op Dinsdag 2 oktober 2018


Нагадаємо, Австрія виділить фінансову допомогу Україні.
Як повідомляв Знай.ua, Гриценко пояснив візит на Банкову та особисту зустріч із Порошенком.
Також Знай.ua писав, Садовий зібрався балотуватися у президенти.