Днями в мережі з'явилася інформація про те, що ще одна європейська країна приєдналася до допомоги Україні.

Австрія готова надати нашій країні фінансову підтримку, яка буде спрямована Червоному Хресту на проект з розмінування.

Донбас

Як повідомляє джерело Die Presse, в Австрії прийняли рішення про виділення 1 млн євро на розмінування східних регіонів України.

Крім того, частина грошей буде направлена ​​на інші австрійські неурядові організації, які надають підтримку постраждалому від війни населенню на Донбасі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

австрійський канцлер

Федеральний канцлер Австрії Себастьян Курц також додав:

"Рада міністрів сьогодні прийняла рішення про виділення 1 млн євро допомоги для Східної України".

До слова, у вівторок, 2 жовтня, стало відомо, що колишній президент України Леонід Кучма завершив свою діяльність в якості представника України в Тристоронній контактній групі по Донбасу.

Про це за підсумками засідання в Мінську, повідомила прес-секретар політика Дарка Оліфер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Кучма

"На завершення сьогоднішньої роботи в Мінську Леонід Кучма подякував колег у Тристоронній контактній групі за спільну роботу",

- написала Оліфер.

Також прес-секретар додала, що таким чином було "підведено підсумок його роботи як представника України в Тристоронній контактній групі".

Зазначимо, що Кучма окремо подякував Білорусь за організацію переговорного процесу по Донбасу. У свою чергу спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік подякував Кучму "за мудрість і відданість своїй країні".

Нагадаємо, днями Петро Порошенко прояснив офіційну позицію України щодо статусу окупованого Донбасу.

Як повідомляв Znaj.ua, керівництво російських Збройних сил активно займається підготовкою окупантів до нового наступу на підконтрольних територіях Донбасу.

Також Znaj.ua писав про те, що багато користувачів мережі вже чули про те, що днями спливла новина про те, що депутат Харківської міськради виявився працівником спецслужби Кремля.