Українські військові проведуть широкомасштабні навчання в Азовському морі. Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів про те, як відреагує Україна на заплановані Росією навчання в Азовському морі.

"Хочу надати інформацію, про яку я нікому ще не розповідав. Українські військові також планують провести серйозні вчення в Азовському морі", - сказав Турчинов.

Він зазначив, що в Азовському морі у відповідь на російську агресію Україна нарощує морські сили, значно посилює берегову охорону і авіацію.

Турчинов підкреслив, що українські військові готові відповісти на будь-які провокації з боку росіян.

29 вересня 2018 року Аваков заявив, що Міністерство внутрішніх справ збільшує свою присутність в акваторії Азовського моря. Одним із пріоритетних напрямків діяльності військової бази Військово-морських сил України в Бердянську буде нейтралізація російської мінної загрози.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадаємо, Збройні сили України збільшили свою присутність на узбережжі Азовського моря для протидії російській агресії в регіоні

Як повідомляв портал "Знай.ua", путінська провокація в Азовському морі потрапила на відео

Також "Знай.ua" писав, Російська Федерація активно намагається розгорнути додаткові військові сили біля кордону з Україною.