Скандальний народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Олег Барна, який нещодавно обматюкав та принизив журналіста Ігоря Колтунова, попросив вибачення.

Барна вибачався у ефірі телеканалу Прямий.

Так, скандальний нардеп перепросив перед виборцями, спілкою журналістів і колегами-депутатами. Журналіста ж, на адресу якого він негативно висловився, Барна назвав "особиною".

Олег Барна

Під час виступу депутат демонстративно не попросив вибачення у Колтунова і заявив, що "ця особина його місяць тролила".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Питання в цій особині, яка місяць тролила та переслідувала мене. Гляньте на сторінку, що він пише та витворяє. Але це було сказано на емоціях. Я дійсно емоційно вчинив. Я вибачаюся перед своїми виборцями, перед українським народом, перед дітьми, яким показали це відео ті люди, які не повинні б це показувати, навіть перед спільнотою всіх журналістів" Олег Барна

Нагадаємо, що у Верховній Раді гучний скандал, народний депутат з матами накинувся на журналіста, який хотів почути відповідь на питання, яке хвилює весь народ. Але не судилося, замість відповіді, почув купу образ на свою адресу.

Так депутат Олег Барна жорстко послав журналіста, який хотів дізнатися, чому той кнопкодавів.

"Депутатська скотина, Барна, кнопкодав, загрібає відкати і просто добре живе. А всіх, хто задає питання - сміливо посилає. Олег Степанович - а на..й ВИ, такий гарний, там потрібен?", - коментує автор відео.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", інцидент в Раді, коли депутат Олег Барна обізвав нецензурними словами журналіста Ігоря Колтунова після питання, чому він тричі "кнопкодавів" під час голосування в парламенті, прокоментував екс-нардеп Тарас Чорновіл.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Олег Барна: бити колег стало для нього вже традицією. А тепер об'єктом його агресії став журналіст. Правда, цього разу обійшлося без бійки. Читайте все про «тріумфи» сільського вчителя в стінах Верховної Ради.