Скандальний політик Сергій Тігіпко розлучається зі своєю дружиною Вікторією. Про це стало відомо з розкладу призначених до розгляду справ Обухівського районного суду Київської області, передає ТСН.

В документі зазначено, що справу буде розглянуто у четвер, 11 жовтня. У реєстрі також зазначено, що ніхто з подружжя особисто не піде в суд, замість них там з'являться представники.

Востаннє подружжя помітили разом на Одеському кінофестивалі, який організовує сама Вікторія Тігіпко.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Судячи зі сторінки Вікторії в Facebook, вона зараз перебуває в США, де навчається в Стенфордської бізнес-школі.

Ну вот и начался курс Influence and Negotiation Strategies Program в Stanford Graduate School of Business. Мне очень его рекомендовали! Кстати, с удивлением обнаружила, что некоторые участники здесь уже второй раз. Показательно! Похоже, меня здесь ждут хорошие новости 😉 Let's start!

Geplaatst door Viktoriya Tigipko op Dinsdag 9 oktober 2018

Раніше повідомлялося, що зірка серіалів "Вулиці розбитих ліхтарів", "Забійна сила" і "Агент національної безпеки" офіційно розлучається зі своєю молодою дружиною.

У серпні 88-річний російський актор Іван Краско заявив про розлучення з 27-річною актрисою Наталією Шевель. А нещодавно стала відома дата, коли Краско офіційного буде розлученим – документи пара отримає 16 жовтня.

До речі, Іван Краско одружився з молодою актрисою Наталією Шевель теж восени - у вересні 2015 року.

Весілля Івана Краско з Наталією Шевель свого часу настільки здивувало всю акторську спільноту, що колеги навіть не знаходили слів. Адже між нареченим і нареченою було 60 років різниці. В тому, що їх шлюб тривав три роки, дивує тільки, що так довго.

Останнім часом пара не жила разом – Наталя весь час мандрувала по світу, хоча при цьому вони продовжували спілкуватися.

За словами актора, шлюб з дівчиною, яка настільки молодша за нього, це "педагогічний хід".

Нагадаємо, кар'єру Олени Степаненко поступово руйнує скандальне розлучення з Євгеном Петросяном.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, колишня дружина Сергія Шнурова розповіла, що вона відчуває смуток через розлучення.

Також "Знай.ua" писав, Анджеліна Джолі закрутила роман з Кіану Рівзом.