У світі російського шоубізу знову з'явилися скандальні новини про інтимні стосунки відомого російського актора Івана Краско та його вельми молодої дружини.

Вже немолодий актор, зірка серіалів "Улицы разбитых фонарей", "Убойная сила" та "Агент национальной безопасности" Іван Краско розлучається з дружиною через її неготовності завести дитину. Про це пише "Обозреватель".

Відомий актор зізнався, що охолов до молодої дружини, тому що вона не пройшла головний "тест на любов".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Головне питання виникло у тому, що вона панічно боїться завести дитину, не хоче народити мені донечку. Це поставило перешкоду в наших сексуальних відносинах. Раз у нас немає інтимного спілкування, то спільне життя втрачає сенс. Вона, мабуть, ще не розуміє, що дитина — це тест на кохання. Але я нічого з цим не можу вдіяти і тому я поступово охолов до Наталки", — зізнався Краско.

Незважаючи на охолодження у стосунках, розлучення відбудеться не скоро, оскільки актор не поспішає "викинути дружину на вулицю". Сама Наталка Краско піти не боїться і до розлучення готова. Дівчина стверджує, що їй нічого не потрібно від її чоловіка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ще з кінця літа не замовкають інформаційні шуми навколо скандального розлучення Євгена Петросяна та Олени Степаненко. Нагадаємо, що винуватцем галасу стала 65-річна артистка.

Деякі чутки про те, що причиною розриву став багаторічний зв'язок 73-річного гумориста з його 29-річною особистою асистенткою Тетяною Брухуновою, підтверджують джерела близькі до відомих коміків. Про це пишуть російські ЗМІ.

Варто нагадати, що відома російська гумористка Олена Степаненко, яка нещодавно зі скандалом розлучалася з Євгеном Петросяном, знайшла собі нового чоловіка. Про це розповіла журналістка Маріана Саїд у студії шоу "Пусть говорят". Нова пасія Степаненко - спортсмен і випускник Щепкінського училища, актор Ігор Христенко.

Нагадаємо, Кобзон заговорив з того світу.

Як повідомляв Знай.uа у мережі обговорюють брудну інтрижку Степаненко і Галкіна.

Знай.uа писав, Олена Степаненко вперше прокоментувала розлучення.