На території анексованого Криму поставлена Кремлем так звана "влада" звітувала президенту РФ Володимиру Путіну про "проблеми півострова". Їх там виявилося чимало: від екологічних, до суспільних.

Про це на сторінці у Facebook очільник громадської ініціативи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.


Він запевнив: аналіз ситуації невтішний, загалом українській розвідці вдалося дізнатися про припинення водопостачання через Північно-Кримський канал – а це пряма загроза для всієї промисловості та господарства.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"…промислові підприємства змушені не тільки знижувати обсяги виробництва, а й у ряді випадків повністю припинити роботу. При цьому, на які продовжують діяльність провідних кримських підприємствах не дотримується технологічний цикл, який передбачає паркан великих обсягів технічної води, що в разі продовження діяльності даних підприємств може привести до техногенної аварії з великою кількістю жертв серед персоналу і місцевих жителів", - зазначив Тимчук.


Політик додає, що пасовища на півострові пересохли, через що скорочується поголів'я рогатої худоби.

Людям скоро просто не залишиться їжі: опадів немає, полив слабкий, тому нестача врожаю овочевих і фруктових культур сягає 60-65%. Відправляють з материка, але асортимент і роздрібні ціни зовсім не з доступним.

"У зв'язку з цим, в колах вищого керівництва РФ все частіше звучить думка про те, що: "якщо питання по Україні не вдасться вирішити в 2019 році політичними методами (вибори Президента і вибори в ВР України), а саме встановлення в Україні проросійської влади, то його все одно треба буде вирішити будь-яким іншим способом, можливо, військовим ", - підсумував Тимчук.


Дивіться: У Міноборони озвучили причину екологічної катастрофи в Криму


Нагадаємо, в анексованому Криму за тривогою підняли ракетників.
Як повідомляв Знай.ua, на Донбасі ліквідовано небезпечного російського бойовика Віктора Берзіна ("Берсерк").
Також Знай.ua писав, Аброськін показав, як злочинний світ поступово забирає контроль над політикою та бізнесом в Україні.