В окупованому путінськими бойовиками Криму відбуваються дивні маневри. Нібито для участі в заліковому тактичному навчанні (ЗТУ) окупанти окремої берегової ракетно-артилерійської бригади Чорноморського флоту (ЧФ) підняті за тривогою.

Про це повідомляє сайт Міністерства оборони Російської Федерації.

Так, за інформацією Міноборони РФ стало відомо, що дивізіони мобільних берегових протикорабельних комплексів "Бастіон" і "Бал", а також дивізіон берегового ракетного комплексу "Скеля" приступили до відпрацювання практичних завдань згідно з планом бойової підготовки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями МЗС шокував українців даними про масову міграцію до Росії, яка з початком війни на Донбасі і анексії Криму перетворилася для України на непримиренного ворога. Згідно з офіційною статистикою, з 1 квітня 2014 року по 17 липня 2018 року в Росії емігрували 996,4 тисячі українців, які постійно жили в Донецькій і Луганській областях.

"Росія веде проти нас війну, але все одно три мільйони українців живуть у РФ. Тобто майже кожен 12-й українець зараз в Росії. І серед них є багато тих, хто не любить і Путіна і Росію, але вважають, що не мають іншого вибору. Вони кажуть: "Ми все життя заробляли гроші". І їх треба зрозуміти", – прокоментував ситуацію глава МЗС України Павло Клімкін.

Варто нагадати, що жителі анексованого Кримського півострова, Армянська зокрема, всі намагаються оговтатися після декількох хімічних атак, після яких сотні людей звернулися за медичною допомогою. У місто прийшла нова біда: одним з наслідків екологічної катастрофи стала іржа, яка покриває тепер все, що тільки можна. Про це на своїй сторінці в Twitter пише користувач "Roksolana Today&Крим".

Нагадаємо, Кримський міст офіційно визнали об'єктом "дерибану".

Як повідомляв Знай.uа в Євросоюзі пояснили, навіщо кровожерливому Путіну Азовське море.

Знай.uа писав, українська армія потрапила під "мінометний дощ" на День Захисника.