Син арештованого так званого віце-прем'єра Криму Віталія Нахлупіна зі своєю дружиною давно живе в Швейцарії, в Лугано і повертатись на "рідну землю" не збирається. Про це на своїй сторінці в соцмережах написав український журналіст Денис Казанцев.

"Кілька років тому отримали вид на проживання, тут же похвалилися цим в соцмережах. А "повертатися в рідну гавань" з іншими кримчанами чомусь не захотіли. Дивно...", - написав журналіст.

Кстати, сын арестованного вице-премьера Крыма Виталия Нахлупина со своей женой давно живет в Швейцарии, в Лугано....

Geplaatst door Денис Казанский op Donderdag 18 oktober 2018

Він також повідомив, що невістка скандального "віце-прем'єра" - Олена - сетра генерального директора української гірничо-збагачувальної компанії "Метінвест".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Невістка Нахлупіна - Олена, теж не з простої сім'ї. Її дівоче прізвище - Риженкова. Вона сестра Юрія Риженкова, гендиректора "Метінвесту" і дочка Олександра Риженкова, колишнього партнера олігарха Нусенкіса ("Донецьксталь)", - написав Казанцев.

Журналіст заявив, що це "вже класична мафіозна історія - клани переплітаються один з одним родинними узами і налагоджують кровні зв'язки".

Нагадаємо, суд у Москві заарештував до 16 грудня колишнього заступника глави анексованого Криму Віталія Нахлупіна, звинуваченого в корупції. В кримінальній справі також з'явилися двоє інших фігурантів –це колишні чиновники незаконної адміністрації півострова Ярослав Сливка і Валентин Дукорський. Їх також звинувачують в отриманні хабарів в особливо великому розмірі.

Повідомляється, що кримінальне переслідування пов'язане з ситуацією навколо дорожніх тендерів. Нахлупін курував дорожнє будівництво, а також відповідав за реалізацію федеральної цільової програми по будівництву доріг.

Чиновник нібито причетний до корупційних схем при будівництві залізничних підходів до Кримського моста, будівництво доріг і незаконних підключення об'єктів на Південному березі окупованого Криму до комунікацій.

Нагадаємо, український корупціонер-утікач воскрес у Франції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" суд за копійки відпустив справжніх монстрів.

Також Знай.uа" повідомляв ,що Україна виставила на продаж арештоване судно "Норд".